Veel gestelde vragen over Fries Voordeel

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over FriesVoordeel. Heb je een vraag waarop je op deze pagina het antwoord niet kan vinden?  Stuur dan een mail naar info@friesvoordeel.nl. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat is een FriesVoordeelPas?
Met een FriesVoordeelPas kun je genieten van leuke kortingen van verschillende ondernemers in Friesland. Op een FriesVoordelPas staat een activatiecode en een pasnummer, met deze twee gegevens kun je op de website persoonlijke kortingsvouchers aanmaken. Deze vouchers lever je bij de ondernemer in om je korting te kunnen ontvangen.

Wat kost een FriesVoordeelPas?
Een FriesVoordeelPas kost € 5,00 hiermee heb je toegang tot vele aanbiedingen van ondernemers in Friesland.
 
Waar kan ik de FriesVoordeelPas aanvragen?
Je kunt de pas online aanvragen, daarnaast is de pas te koop op vele locaties in Friesland.
 
Hoe kan ik de FriesVoordeelPas activeren?
Nadat je de FriesVoordeelPas hebt betaald, kun je de pas activeren op de website. Daar vul je de activatiecode, het pasnummer en je e-mailadres in. Vervolgens krijg je in je mailbox een bevestiging van je activatie. Na het activeren kan je gebruik maken van alle voordeelacties, je hebt dan alleen nog je activatiecode en je pasnummer nodig om online vouchers aan te maken.
 
Wat is een voordeelvoucher?
Wanneer je gebruik wilt maken van een voordeelactie, maak je online je voucher aan.  Deze voucher print je uit of toon je online op je smartphone of tablet . Op vertoon van je voucher kan je gebruik maken van de voordeelactie. Hiervoor hoef je niet verplicht je FriesVoordeelPas mee te nemen, het vertonen van de voucher is genoeg.

Waar kan ik de FriesVoordeelpas gebruiken?
Je kunt de pas bij alle ondernemingen die aangesloten zijn bij FriesVoordeel gebruiken. De deelnemende bedrijven met de acties kun je vinden op de site en in de app. De deelnemende bedrijven zijn ook te herkennen aan de FriesVoordeel sticker op de deur of het raam.

Zit ik aan een abonnement vast nadat ik de FriesVoordeelPas heb gekocht?
Nee, voor de FriesVoordeelPas betaal je eenmalig het bedrag van € 5,00. Na activatie is je pas een jaar geldig. Met de pas kun je vrijblijvend een jaar lang onbeperkt gebruik maken van de voordeelacties.